About Pascale Moriau · Pascale Moriau
parallax background

Over Pascale Moriau
Transformatiecoach


MIJN MISSIE

Al mijn kennis en ervaring inzetten om ervoor te zorgen dat jij er in slaagt om een BLIJVENDE fysieke en mentale verandering te realiseren in zowel je persoonlijk leven als in je werkomgeving.

MIJN VISIE

Door te beseffen dat je verantwoordelijk bent voor elke stap en elk resultaat in je leven kan je je eigen leven in handen nemen en bewust naar hun toekomst kijken! Vaak heb je daarbij iemand nodig die kennis met je deelt, je aanmoedigt en je vertrouwen geeft. Samen met je coach op weg naar de beste versie van jezelf!


BEZOEK OP FACEBOOK OF NEEM CONTACT OP

MIJN OPLEIDINGEN:

 • Cursussen management aan de IPO business school.
 • DISC gecertificeerde coach met verdere uitwerking denkbeelden en drijfveren
 • Plato sessies en opleidingen via de Kamer van Koophandel
 • Inspirerend spreken bij Veerle Dobbelaere
 • MIR van Carl van de Velde
 • Coaching academy bij Inge Rock
 • IN HET KORT...


  Ik stapte als 19-jarige in het bedrijf van mijn ouders en doorliep alle afdelingen van het bedrijf. Zo behoorden magazijn, boekhouding, IT, marketing, sales en finaal het management, tot mijn “self-made” opleiding. Het internationale karakter van de onderneming was een goede leerschool voor meertalige communicatie en internationale meetings.

  Daar werd ook al snel duidelijk dat vooral die communicatie met mensen voor mij bijzonder inspirerend was. Ik wou steeds meer weten, leren, verkennen en de volgende logische stap was dan ook de oprichting van @VICE onze eigen vennootschap in 2000. Waarbij ik als consultant op verschillende projecten zou gaan werken.

  In 2012 verliet ik de familiale onderneming om als zelfstandige consultant voor Tamaris Accessories verder door te groeien. Naast sales en product ontwikkeling blijven opleidingen, trainingen en workshops mijn grootste passie.

  Sinds 2015 organiseer ik workshops, trainingen, masterminds en 1op1 coachings met als doel mensen beter te laten communiceren en persoonlijke groei te genereren. Die tools helpen mijn klanten om zowel in hun privé leven als in hun professionele leven te werken aan de beste versie van zichzelf.

  MIJN PASSIE

  Ik bruis van energie en passie voor het leven, zie overal opportuniteiten en mogelijkheden in business en in mensen.

  Met al dat enthousiasme, gevoel voor taal en die positiviteit wou ik meer doen dan mijn dagdagelijkse sales job.

  Gooi daarbovenop nog een drang naar communicatie, passie voor vasten met tussenpauzes en persoonlijkheidsanalyses en dan krijg je mijn nieuw concept!


  CONTACT
  +32 475 96 56 97
  Verstuur bericht
  Afspraak maken

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?