Body · Pascale Moriau

Weer sterk, sexy en fit?

Wil jij graag definitief van die kilo’s af zonder echt te gaan diëten dan is INTERMITTENT FASTING misschien wel iets voor jou!

HOE WERKT HET?

Je gaat je je eetpatroon op een andere manier invullen. We houden niet vast aan het normale 3 x per dag eten met tussendoortjes en zo, maar we gaan al onze calorieën verbruiken tussen een bepaalde tijdspanne. Daarna kan je wel drinken maar niet meer eten. Voor de meeste mensen betekent dit eten gedurende 8 uur en daarna 16 uur vasten.

Ik weet dat klinkt heel zwaar en druist in tegen alles wat je ooit geleerd hebt over eten. Wij werden opgevoed met het idee dat je vooral ‘s morgens stevig moet ontbijten en je dan naar de avond toe steeds lichter zou moeten gaan eten.

En nu kom ik met een verhaal dat alles op zijn kop zet en bovendien ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd is! Als dit voor jou al te ver gaat dan hoef je niet verder meer te lezen, maar als dit je nieuwsgierigheid heeft opgewekt dan neem ik je graag mee dieper in het verhaal!


  • Door te vasten gaat je lichaam vet verbranden i.p.v. suiker . Wij gaan gezonder eten met minder suikerinname waardoor je lichaam op zeker ogenblik vet moet gaan verbranden om je organen en spieren te voeden. Je gaat dus automatisch afvallen door te vasten en is uitermate succesvol zowel bij mannen als bij vrouwen.
  • Door het vasten wordt ook de productie van bepaalde eiwitten gestimuleerd zoals o.a. BDNF (Brain Derived Neurotrophic Factor). Dit eiwit zorgt ervoor dat ons geheugen verbetert, we scherper en meer alert worden maar geeft ons ook een geluksgevoel. Je kan BDNF beschouwen als breinmeststof. Het zorgt voor nieuwe connecties, herstel van defecte hersencellen en het beschermt je tegen Alzheimer en andere versies van dementie. Er zijn heel wat factoren die de productie positief beïnvloeden en wij gaan naast het vasten, minder suiker opnemen en bewegen. Deze 3 factoren hebben allemaal een positieve invloed op de BDNF productie.
  • Ook je hormonale cyclus komt weer in evenwicht. Zo kunnen we gaan werken aan CORTISOL buikjes en voor mannen aan hun TESTOSTERON gehalte als ze last van borstvorming hebben. De positieve invloed op de hormonen verkrijgen we door op je voeding te letten, krachttrainingen in te lassen en stress verminderen. Voor velen heeft het ook een positief effect op je LIBIDO hebben.
  • Door te vasten gaat je lichaam vet verbranden i.p.v. suiker . Wij gaan gezonder eten met minder suikerinname waardoor je lichaam op zeker ogenblik vet moet gaan verbranden om je organen en spieren te voeden. Je gaat dus automatisch afvallen door te vasten en is uitermate succesvol zowel bij mannen als bij vrouwen.
  • Naast de fysieke veranderingen komen er ook heel wat mentale. Ik ben zelf 8 kilo vermagerd door IF en weet dus heel goed welke transformatie je fysiek en mentaal kan realiseren.
  • We gaan ons focussen op veel en vooral lekker eten. We schrappen de minder voedzame bestandsdelen en gaan ze vervangen door echt gezonde producten waarbij de verhouding eiwitten, koolhydraten en vetten in balans blijft.
  • Je krijgt meer vrije tijd en je bent niet de hele dag gefocust op eten.
  • Je gaat meer MELATONINE aanmaken waardoor je beter slaapt.
  • Je zelfvertrouwen stijgt!
  • Het heeft een positief effect voor mensen met onder andere diabetes type 2, depressies en schildklierproblemen.

" Als professionele coach vind ik het belangrijk om de mens als een geheel van lichaam en geest te zien. Je moet op alle vlakken in harmonie zijn om ook effectief te gaan afvallen en het gewicht er ook blijvend af te houden. "

Voor wie IF met Coach neemt:

We gaan samen concrete doelen bepalen op basis van je vetmeting en weging.

Daarnaast krijg je:
 

En loop je toch nog ergens vast dan ben ik er voor jou, daar zit nu net de MEERWAARDE die ik te bieden heb.

Investeer in jezelf, ga voor IF en ervaar het “life changing” effect door op een andere wijze te gaan leven.
 
Afspraak maken

Inloggen

Wachtwoord vergeten?