Intermittent Fasting Met Coach · Pascale Moriau

Weer sterk, sexy en fit?

Wil jij graag definitief van die kilo’s af zonder echt te gaan diëten dan is INTERMITTENT FASTING misschien wel iets voor jou!

Voor Wie ?

 • - Zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar
 • - Je kampt met een klein of een groot overgewicht
 • - Je hebt nood aan energie
 • - Je bent op zoek naar een blijvende transformatie
 • - Je wil er echt voor gaan!
Indien je medische problemen hebt moet je eerst met je huisarts overleggen of je voor vasten in aanmerking komt.

Wat mag je verwachten ?

 • 1. Als jij je aan de afspraken houdt, kan ik je garanderen dat je de doelen kan bereiken.
 • 2. Om je doelen te bereiken gaan we ons baseren op je actuele vetpercentage. Daarvoor gaan we dus eerst je vetpercentage bepalen via huidplooi metingen.
 • 3. Ik voorzie 3 metingen gespreid over 3 maanden. Waarom 3 maanden? Omdat dat de tijd is die je nodig hebt om de veranderingen ook effectief in je onderbewustzijn te accepteren.
 • 4. Je moet voor onze eerste “meet” sessie al een deel van de filmpjes bekeken hebben en me op voorhand je eetpatroon van een aantal dagen doorgeven via een app. Zodat ik me al een beeld van je eetpatroon kan vormen.
 • 5. We gaan samen een nieuw voedingspatroon bepalen, daarbij hou ik rekening met je job, je geslacht, je hobby’s. Door de uren van eten en vasten goed te bepalen, krijg jij de meeste energie op de momenten dat je die het meest nodig hebt. Uiteraard is elk profiel anders want elke mens is UNIEK.
 • 6. Een persoonlijke analyse via DISC, denkbeelden en drijfveren zodat je jezelf nog beter leert kennen in je sterktes en je angsten t.w.v. 195 €
 • 7. Je kan al je vragen 2 keer per week stellen via de online Q&A sessies. Want je maakt deel uit van een groep die dezelfde doelen heeft als jij en ook streeft naar een blijvende transformatie.
 • 8. Persoonlijke toegang tot het leerlingenplatform waar je allerlei waardevolle informatie vindt in verband met IF. Voordeel is dat je steeds aan die info kan; 7 op 7, dag en nacht! Je kan zoveel herbekijken als je maar wil. Wat vindt je daar onder andere op? * de effecten van IF op je lichaam op je hormonen en eiwitten * waarom herval je vaak in je oude patroon * een aantal lekkere recepten * basis kettle bell training, zodat je ook meteen van start kan gaan van zodra je daar aan toe bent.
 • 9. Je wordt lid van onze gesloten facebook groep. Daarbinnen krijgen we een community van mensen die elkaar steunen, begrijpen en onderling ervaringen kunnen delen.
 • 10. Loop je toch ergens op vast, iets wat je liever niet via de Q&A of de facebook groep deelt, dan boeken we een 1:1 coaching om je verder te helpen. Waarde van zo’n coaching bedraagt 195€.

De grote meerwaarde van het programma is dat ik je als JE PERSOONLIJKE COACH, stap voor stap naar je doel leid!

Wordt dit de dag dat jij beslist om te gaan voor een DEFINITIEVE TRANSFORMATIE?


Het lijkt misschien wel vreemd maar je gaat automatisch gewicht verliezen door een vastentijd in je eetpatroon in te lassen. Bedoeling is ook om je een gezonder en waardevoller eetpatroon aan te meten. Je eet minder suiker dan voorheen en omdat onze organen en spieren nood hebben aan energie, gaat ons lichaam dus vet verbranden i.p.v. een suiker.
INVESTEER in jezelf, ga voor IF en ervaar het “life changing” effect door op een andere wijze te gaan leven.

Moet ik METEEN inschrijven/betalen?


Neen, eerst gaan we vrijblijvend met elkaar praten via telefoon of via skype. Gezien we de komende weken intensief met elkaar gaan werken is het belangrijk dat ik begrijp wat jij wil bereiken om te zien of we dit samen kunnen realiseren. Daarnaast is het ook heel belangrijk dat het tussen ons klikt want dat werkt veel fijner. Pas daarna beslis je of je ermee wil doorgaan.

bij!
Afspraak maken

Inloggen

Wachtwoord vergeten?