Testimonials · Pascale Moriau

Testimonials

Testimonials

Jeanine Goris


Pascale, Jij hebt me ervan overtuigd dat je in het leven heel veel zelf kan sturen – dat je kan bereiken wat je echt wil – dat je je zelfvertrouwen kan boosten. Jij helpt mij  hierin te slagen – jij coacht mij op een hele fijne manier – heel persoonlijk – en aan mijn tempo.  Het lukt me ! Ik beveel het iedereen aan ! Dank je wel, Pascale.

Eric Gebruers


Wanneer ik Pascale contacteerde bevond ik mij in een geïntoxiceerde mentale staat. Werk/leven balans was mijn definitief helemaal uit evenwicht geraakt. Ik zag niet onmiddellijk een weg terug. Pascale heeft kennis van zaken, is enthousiast, eerlijk en gepassioneerd. Ze “neemt je mee” naar een andere “state of mind” waar je samen naar nieuwe manieren gaat zoeken om een “detox” toe te passen op je mentale toestand. Bij mij heeft het alvast méér dan geholpen.

Lin De Backer


Pascale is zo’n vrouw waarvan je instant energie krijgt. Zij leert je dat je kan zijn wie je wil zijn. (Hoe mooi is dat?) En zij is daar zelf het levende bewijs van… Haar positivisme werkt aanstekelijk en door haar workshops en coaching word je bewust van je mogelijkheden (en je valkuilen). Pascale gaf me het duwtje in de rug dat ik nodig had. Jaag je dromen na, want met minder hoef je niet tevreden te zijn!

Inge Rock


Pascale’s methode is voor mij « the holy grail ». Jarenlang vocht ik tegen de 5 onnozele kilo’s die verdwenen en weer verschenen. Sinds ik IF toepas, niet als dieet maar als een levenswijze, ben ik de 5 kilo’s definitief kwijt en heb ik er tonnen energie voor in de plaats gekregen. Geweldig, toch?
Afspraak maken

Inloggen

Wachtwoord vergeten?